2020-11-11 07:51:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Egy kicsit össze van zavarodva, és nem tudja, mitévő legyen

Napi horoszkóp november 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Kis túlzással percről percre születnek a jobbnál jobb ötletei. Mindenképpen beszélje meg ezeket a szeretteivel is, mielőtt belevágna a megvalósításukba! A párja egy-két megjegyzése biztosan elgondolkoztatja.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold a Szűz jegyében jár. A szerettei körében megtalálja azt az érzelmi biztonságot, amely segít feltöltődni és helytállni a munkahelyén, főleg a mostani stresszes időszakban. Cserébe nem kényeztetheti eleget a családtagjait!

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Eddig mások fordultak önhöz tanácsért, most viszont ön szorulna segítségre szerelmi ügyekben. Valaki ugyanis elhalmozza bókokkal, de nem tudja, mennyire veheti komolyan az illetőt, mert kissé csapodár személy hírében áll.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Minden lazán és gördülékenyen halad, most azokkal a feladataival is gyorsan végez, amelyeken máskor órákig szokott görcsölni. Élvezze ki ezt a szokatlanul hatékony napot.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Bár egyébként ez nem jellemző az Oroszlánra, most tanácstalan lehet. Egy kicsit össze van zavarodva, és nem tudja, mitévő legyen: az eszére vagy a szívére hallgasson-e. Nos, a válasz szinte mindegy, a lényeg az, hogy cselekedjen!

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a Szűz jegyén halad keresztül. Több rokona is segítséget kér öntől ma. Mivel mindegyikőjüknek szeretne megfelelni, azt sem tudja majd, hol áll a feje. Legalább éjszakára kapcsolja ki a mobilját!

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az intuíciója most különösen erős. Figyeljen oda az álmaira, és ha egyből nem érti meg a jelentésüket, akkor ébredés után írja le őket egy füzetbe. Néhány nappal később vegye elő a jegyzeteit, és minden világos lesz!

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Jó lenne, ha a mások igényeire is éppúgy oda tudna figyelni, mint a sajátjáéra. Ön a megérzések nagymestere, így ez aligha jelenthet nehézséget önnek. Ha így tesz, új mederbe terelheti a kedvesével való kapcsolatát is.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A humorérzékére ma különösen nagy szüksége lehet. Szerencsére önnél ebben aztán nincs hiány. A baj inkább abból adódhat, ha átlendül a ló túlsó oldalára: nem mindenki tekinti viccesnek azt, amit ön. Legyen kíméletes!

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Igen kemény megfogalmazásokat enged meg magának, és ezt nem biztos, hogy a mai napon benyelik önnek. Gondolja meg, kinek mit is mond. Nehogy megbántson egy olyasvalakit, aki amúgy inkább a segítségére volna.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma a fizikai tevékenységekben kevésbé lesz ügyes, ha lehet, ne végezzen kétkezi munkát, mert megsérülhet. Figyeljen oda a családja véleményére, és arra, amit mások mondanak, mert akár idegenektől is jó ötleteket kaphat.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Bármit kérjen is most az univerzumtól, az valóra válik, de nem biztos, hogy pontosan úgy, ahogy elképzelte. Ne aggódjon, a végeredmény így is, úgy is jó lesz, és a fejlődését szolgálja hosszú távon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: